...

Webshop Laten Maken

Als je wilt beginnen met dropshipping, affiliate marketing of je wilt een SMMA beginnen heb je een website nodig. Sommige mensen weten zelf hoe je dit moet bouwen, maar ik kan me best voorstellen dat je dit liever door iemand je webshop wilt laten maken.

Wij maken zelf al een lange tijd websites. Dit deden we al heel lang voordat we DitLeerJeNietOpSchool zijn begonnen. Voor het maken van een simpele website of webshop rekenen de meeste bedrijven tussen de 300 en 700 euro. Dit is een simpele website of webshop, dus niet een geprogrammeerde webshop waar je onbeperkt wijzigingen aan kunt doen. Dat is echt nog een stuk duurder. Sommige doen het voor 1000 euro, maar er zijn ook genoeg website bouwers die pas beginnen bij 4000 euro.

Wij willen jou graag een beetje te gemoed komen in de prijs. We doen dit alleen via DitLeerJeNietOpSchool voor onze leden. We kunnen eenmalig 10 van jullie voor de helft van onze normale prijs helpen bij het bouwen of ondersteunen bij het maken van je site.

De prijzen zetten we niet op de website. Maar als je echt interesse hebt is het handig om even contact met ons op te nemen. Ter indicatie, onze normale prijzen liggen tussen de 350 en 700 euro en nu doen we het dus voor leden van DitLeerJeNietOpSchool voor de helft.