...

Wat is Mindvalley?

Mindvalley is een platform opgezet door Vishen Lakhiani. Je kunt platform het best omschrijven als een ‘online uitgeverij’ van spirituele groei. Op het platform zijn de beste zelfhulp en zelfontwikkelings programma’s verzameld. Voor alle progamma’s wordt gebruik gemaakt van de modernste techinieken van presentatie, communicatie en marketing. Deze blog is een introductie van het platform. Komende tijd zal ik de individuele programma’s gaan volgen en daar hier op Dit Leer Je Niet Op School over schrijven. Zoals bekend bieden we zelf alleen gratis cursussen aan, Mindvalley biedt echter zowel betaalde als onbetaalde cursussen. Je kunt zonder iets te kopen al wel echt een schat aan informatie halen op de website en daar houden wij altijd erg van. Mocht je toch een cursus kopen, dan krijg je wel echt waar voor je geld vinden wij. 

Vishen Lakhiani van Mindvalley

Wie is Vishen Lakhiani?

Vishen Lakhiani was computeringenieur en senior manager bij een snelgroeiende startup in Silicon Valley. Maar hij kreeg extreme stress en raakte opgebrand. Hij begon met  meditatie om tot rust te komen en het veranderde zijn leven volledig. Hij verliet de valley om meditatie te studeren, over de hele wereld les te geven en de menselijke ontwikkeling te doorgronden. Hierdoor ontstond Mindvalley. Tegenwoordig is Vishen op zoek naar een nieuwe versie van hoe de wereld werkt op het gebied van zakendoen, politiek, onderwijs en spiritualiteit.

Wat vind je zoal op Mindvalley?

Op Mindvalley vind je heel veel informatie over persoonlijke ontwikkeling. Heel veel is gratis te bekijken en er is een App met veel content. Uiteindelijk zijn de echte cursussen en programma’s we betaald.  De programma’s zijn opgedeeld in de volgende categoriën: 

  • Mind
  • Body
  • Soul
  • Relationships
  • Work
  • Performance
  • Kids, teens & Parenting
  • Partnership

In deze categorieën vind je een enorme hoeveelheid van programma’s die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Maar uiteraard kun en wil je niet alle programma’s direct volgen. Het programma dat voor jou op dit moment het beste is om te volgen zal eruit springen en opvallen. Bekijk voor dat programma de informatie, trailer, gratis training en verdiep je er goed in. Op een gegeven moment voel je zelf wel waar je meer over zou willen weten. Ik zal hieronder enkele gratis programma’s heel kort bespreken maar ik verwijs je graag naar de website van Mindvalley voor de volledige informatie.

 

Enkele gratis programma's uitgelicht

Upgrade Your Self-Identity​

Vishen Lakhiani

Bekijk deze tijdelijke Masterclass over de belangrijkste principes uit Vishen’s nieuwste boek “The Buddha And The Badass

Manifesting from the Soul

Michael Beckwith

Michael Beckwith laat zien hoe u zich kunt losmaken van maatschappelijke inprenting, gebruik kunt maken van wat uw ziel eigenlijk wil.

Design your ultimate life

Design your ultimate life

De meeste mensen die zich verdiepen in zelfontwikkeling richten zich vooral op het verbeteren van hun carrière, rijkdom, gezondheid en relaties. Maar eigenlijk zijn er veel meer gebieden in je leven die je succes, geluk en echte vervulling geven. John en Missy Butcher hebben er hun leven aan gewijd om mensen te laten zijn hoe ze op 12 gebieden in hun leven echt duurzaam succes en geluk kunnen creëren.

Develop a super memory

Jim Kwik Superbrein training

Ontdek de volle capaciteit van je brein en leer hoe je deze kunt benutten. Jim Kwik heeft al duizenden mensen geholpen snellen te lezen, beter te leren en beter te onthouden. Hij heeft technieken ontwikkeld die dagelijks worden gebruikt door grote namen als Snoop Dog, Bill Gates, Will Smith en Elon Musk. In deze gratis training leer je 10 manieren om jouw eigen Superbrein te ontgrendelen. Je ontvangt ook een gratis werkboek van 12 bladzijden.

Wie zijn de mensen achter Mindvalley?

team van Mindvalley

Totaal zijn er binnen Mindvalley meer dan 100 mensen werkzaam maar de zogenaamde ‘leraren’ zijn er nu 22.  

Hieronder geef ik een aantal van mijn favoriete leraren voor mij op dit moment weer. Het hele team kun je uiteraard vinden op de website van Mindvalley.

Vishen Lakhiani

Emily Fletcher

Emily Fletcher

Neale D. Walsch

Neale Donald Walsch

Allen Watts

Alan Watts

Marisa Peer

Marisa Peer

Jim Kwik

Jim Kwik