...
thuiscursus.nl review

Thuiscursus.nl Review

Vandaag hebben we veelgevraagde de thuiscursus.nl review. Wij gebruiken deze website vaak zelf als we iets nieuws willen leren. Misschien kennen jullie het al, misschien nog niet. Maar na vandaag weet je of Thuiscursus.nl wel of niet iets voor jou is.

Via Thuiscursus.nl kan je thuisstudies doen in van alles en nog wat. Ze hebben een ruim assortiment aan cursussen. Zodra je je opgeeft voor een cursus krijg online of thuisgestuurd (verschilt per cursus) lesmateriaal. Het fijne aan de thuisstudies/cursussen is dat je het op je eigen tempo kunt doen, ook je examen kan je inplannen wanneer je wilt.

thuiscursus.nl review

Erkende thuisstudie

Na je examen krijg je een echte diploma, geen papiertje die in elkaar is geknutseld. NHBO Thuiscursus is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), in het bezit van het ISO-9001 certificaat, lid van de NRTO en aangesloten bij de Associatie voor Examinering.

Het doel van NHBO Thuisstudie is om jou op een snelle en praktische manier een beroep te leren.

Onze ervaring

Wij hebben een cursus gedaan van Thuiscursus.nl. In het begin was het een beetje raar om een studie/cursus te doen waarvoor je ook echt een diploma krijgt, maar we zijn er heel blij mee. De support was goed en de cursus gelukkig ook!

Met een diploma kan je een stuk makkelijker een baan krijgen. Als jij bijvoorbeeld de eigen webwinkel starten cursus volgt kan je daarna ook echt rondkomen van het geld wat je verdient dankzij het diploma (en wat je hebt geleerd natuurlijk).

Les van een expert

Elke cursus heeft een andere docent. Het zijn docenten die ook echt het vak beoefenen. Als jij op de middelbare school economie krijgt is er een grote kans dat de docent zelf geen eigen bedrijf heeft… Hier is dit anders, je kunt er dus op vertrouwen dat iemand weet wat hij doet.

Dit was de thuiscursus.nl review, hopelijk heb je er iets aan gehad!

Bekijk reviews van de cursussen:

Copywriter cursus

Eigen webwinkel starten cursus