...
Nha review

Nha review

In deze blog hebben we eindelijk de Nha review. We hebben zelf een cursus bij hen gevolgd, dus we kunnen jullie uit eigen ervaring vertellen wat we ervan vonden.

Op Nha.nl vind je verschillende soorten thuisstudies/cursussen/opleidingen (hoe je het wilt noemen). Je kunt een cursus volgen en krijgt aan het einde van de cursus een erkend diploma (mits je je examen haalt natuurlijk).

Nha review

Waarom Nha?

Nha heeft de voordeligste opleidingen van Nederland. Ook krijg je 50% korting op het lesgeld. Eén van de fijnste dingen is dat je de studie op je eigen tempo kunt doen. Wij vinden zelf het aller beste van Nha.nl dat je je lesgeld terug krijgt als je niet slaagt. Ook heb je vijf jaar lang recht op begeleiding. Dus als je eventjes geen tijd hebt heb je geen haast. Als laatste heb je een 15 daagse proefperiode, mocht het je niet bevallen dan stop je gewoon met de cursus.

Erkend diploma

Zodra je je examen hebt gehaald krijg je een officieel diploma. Je bent verzekerd van een veelgevraagd diploma als je de cursus succesvol afrondt.

Ook de vmbo, havo en vwo opleidingen van NHA leiden je op voor de officieel erkende diploma’s. Deze diploma’s zijn hetzelfde als de diploma’s die je haalt in het reguliere onderwijs.

Ruim assortiment

Nha biedt een ruim cursus assortiment aan. De foto die je hieronder ziet zijn maar een paar van de categorieën die ze aanbieden. In elke categorie zitten meerdere cursussen, dus er zit vast wel iets voor jou tussen 🙂

Nha cursussen

Onze ervaring

Wij zijn zeer tevreden over Nha. De cursus die wij hebben gevolgd was niet extreem moeilijk, alles was duidelijk en de communicatie ging prima.

Je krijgt persoonlijke begeleiding bij de thuisstudie die je doet, dit is heel erg handig.

Hopelijk heb je iets gehad aan deze Nha review!

Bekijk onze andere thuisstudie reviews:

Thuiscursus.nl review