...
mindset boeken

Wat zijn de beste Mindset boeken?

Er is een groot verschil tussen business en mindset boeken, vandaag gaan we je de namen van de beste mindset boeken geven (naar onze mening). De boeken die we in dit artikel gaan benoemen hebben we zelf ook gelezen, dus we weten of ze wel of niet aan te raden zijn. 

Je hebt natuurlijk de standaard boeken die iedereen kent zoals think and grow rich en rich dad poor dad. Het is natuurlijk niet voor niets zo dat iedereen deze boeken kent, ze zijn namelijk gewoon heel erg goed. Een boek als think and grow rich is bekend geworden omdat het feiten zijn en het honderdduizenden mensen levens heeft veranderd. Think and grow rich en rich dad poor dad zijn boeken die voor business en mindset goed zijn. De meeste business boeken gaan alleen maar over geld, deze twee boeken gaan daar voornamelijk over, maar zeker niet alleen. 

mindset boeken

Wij hebben een lijstje gemaakt van de mindset boeken die wij het beste vonden. Als je op de titel klikt kan je het boek meteen bekijken. 

Sommige van deze boeken gaan over geld, maar er zit ook een hele goede mindset boodschap achter (vandaar dat ze er wel tussen staan). 

Dit zijn wat ons betreft de beste boeken die je moet lezen! Hopelijk heb je er wat aan gehad!

Bekijk onze andere lijstjes met boeken:

Zie HIER de beste boeken over leiderschap

Zie HIER de beste meditatie boeken