...
dropshipping creditcard

Heb je voor dropshipping een creditcard nodig?

Wij krijgen vaak de vraag of je voor dropshipping een creditcard nodig hebt. Het antwoord is ja, maar er zijn een aantal alternatieven. Deze alternatieven gaan we in deze blog bespreken.

Er is een grote kans dat je nog geen creditcard hebt. Een rede hiervoor kan zijn dat je schulden hebt of je bent minderjarig. Hierdoor is het zeker niet onmogelijk om een creditcard aan te vragen. Er zijn namelijk een aantal andere methodes waarvoor je geen creditcard nodig hebt.

De meeste mensen die willen beginnen met dropshipping denken waarschijnlijk aan het bouwen van een webshop via Shopify. Dit komt waarschijnlijk omdat alle goeroes Shopify gebruiken. Wij zijn zelf begonnen met dropshipping via Woocommerce. Het bouwen van een Woocommerce webshop is wel een stuk lastiger dan via Shopify. Het grooste voordeel is dat je geen creditcard nodig hebt.

Ook is het natuurlijk een optie om gewoon een creditcard aan te vragen.

dropshipping creditcard

Wanneer mag je een creditcard aanvragen?

Als je antwoord op de onderste drie vragen ‘ja’ is kan je een creditcard aanvragen.

  • Ben je ouder dan 18?
  • Heb je geen bij het BKR geregistreerde schulden/betalingsachterstanden?
  • Is je vaste netto maandelijkste inkomen hoger dan 1150 euro?

Wat als je antwoorden ‘nee’ waren?

Wanneer één van je antwoorden op de bovenstaande vragen ‘nee’ waren kan je alsnog in aanmerking komen voor een creditcard. Je kunt bijvoorbeeld een prepaid creditcard aanvragen. Ook zou je een studenten creditcard aan kunnen vragen (als je student bent natuurlijk). Een andere optie is een familielid een partner creditcard aan te laten vragen.

Zoals je ziet zijn er dus genoeg manieren om te dropshippen zonder creditcard. Je kunt er dus voor kiezen om geen Shopify store te bouwen maar Woocommerce of je kunt voor één van de bovenstaande mogelijkheden kiezen.

Wil je een coaching boeken over bijvoorbeeld ‘dropshipping zonder creditcard’? Klik dan HIER!

Bekijk ook onze andere blogs:

Voor en nadelen van dropshipping via Shopify

Wat is dropshipping?

Startbudget webshop