Geld verdienen met oppassen

Oppassen is één van de makkelijkste manieren om geld te verdienen als jongeren (of volwassene). Ook is oppassen is één van de meest voorkomende bijbaantjes onder jongeren.

Het leuke aan oppassen is dat je geld verdient terwijl je niks doet. Natuurlijk is het niet zo makkelijk, maar als de kinderen op bed liggen kan jij gewoon tv gaan kijken. Als jij in een supermarkt werkt moet je altijd bezig zijn, anders krijg je niet betaalt. Bij oppassen krijg je ook betaalt als je tv kijkt!

geld verdienen met oppassen

In veel gezinnen werken allebei de ouders, zij hebben dus een oppas nodig voor hun kinderen aangezien jonge kinderen nog niet alleen thuis kunnen blijven. Jij bent die oppas en krijgt daarvoor betaalt.

Hoeveel je voor dit bijbaantje betaalt krijgt verschilt heel erg. Er zijn drie dingen waar het voornamelijk om draait; ervaring, jouw leeftijd en het aantal kinderen. Als je 30 bent krijg je waarschijnlijk meer betaalt dan iemand van 17. Er is dus geen standaard prijs voor oppassen, dit spreek je af met de ouders van het kind/de kinderen waar je oppast.

Er zijn verschillende websites waarop je jezelf kan aanbieden als oppas. Een goede website is Oppasland. Het aanmelden bij oppasland is helemaal gratis. Nadat je je hebt aangemeld kun je wat meer over jezelf vertellen, bijvoorbeeld je uurtarief, profielfoto en waar je woont.

Mensen die opzoek zijn naar een oppasser hebben zelf ook een account op zo’n website, zij zullen jou dan gaan benaderen. Je kunt zelf ook contact opnemen met ouders, dit kost wel geld.

Hopelijk weet je nu genoeg over geld verdienen met oppassen en kan je eindelijk aan de slag!

geld verdienen met oppassen

Lees ook onze andere blogs over makkelijk geld verdienen:

Geld verdienen terwijl je niet thuis bent

Geld verdienen doormiddel van apps downloaden

Auto verhuren