...

Affiliate Marketing voor Beginners

This content is protected, please and enroll course to view this content!

4 reacties op “Les 6 | Hoe werkt het partner programma?”

 1. Beste,

  Heb zonet een antwoordt gekregen op mijn aanvraag om mijn account goed te keuren. Enkel is dit afgewezen, omdat ik niet aan de Pinterest criteria voldoe.

  * De criteria zijn als volgt:
  – Pinterest account wordt toegelaten indien deze dient als ondersteuning van een website welke ook is aangemeld in het Partnerprogramma.
  – Pinterest account moet minstens 500 volgers hebben.
  – Er moet een logische link gemaakt kunnen worden met artikelen die bij bol.com verkrijgbaar zijn.

  2 van de 3 criteria zijn te doen, maar 500 volgers hebben op Pinterest niet en zeker niet als je het net hebt aangemaakt.

  Het makkelijkste is dus om een domeinnaam te gaan kopen en dan die website opstellen en dan ingeven bij de domeinnaam. Maar moet je dan ook als je het domein koopt er een hosting bij kopen of niet? En waar kan je dan het beste een domein aankopen?

  Met vriendelijke Groeten,

  Demy Huybrechts

  1. Er zijn eigenlijk drie opties.
   1. Je kunt een Pinterest account kopen die al meer dan 500 volgers heeft. Dit kost wat geld, maar het is zeker goed terug te verdienen.
   2. Je maakt een account aan en zorgt ervoor dat je 500 volgers krijgt. Ik heb dit zelf ook gedaan en het heeft mij niet heel lang geduurd.
   3. Je kunt inderdaad een eigen domeinnaam invullen ipv Pinterest. Dit heb ik zelf ook gedaan bij het account wat je ziet in de videos. Je kunt een website aanmaken bij bijvoorbeeld Shopify, wix.com, webnode, jimdo, etc.
   4. Als je deze opties alle drie niet ziet zitten kan je ervoor kiezen om het niet via Bol te doen maar via het affiliate programma van Amazon, Clickbank, Trade tracker etc.

    1. Hosting en domeinnaam staat in principe los van elkaar maar je hebt wel beide nodig om je site live te krijgen. Wij gebruiken altijd Neostrada voor zowel domeinnaam als hosting.
     Als je dus een website wil maken, heb je een paar dingen nodig: domeinnaam, hosting, wordpress (is gratis) en de inrichting van wordpress. Domeinnaam en hosting kosten altijd geld maar hoeft niet erg duur te zijn (denk aan €1,95 voor de domeinnaam in het eerste jaar) en hosting bij Neostrada is er al vanag €2,50 per maand (maar die hosting is eigenlijk niet snel genoeg voor wordpress) maar het beste is de WP-hosting te nemen voor €12 per maand.

Reacties zijn uitgeschakeld.