...

Coaching

Bij ons kun je een coaching inplannen. Wij kiezen de beste coach voor je uit. We hebben verschillende business en mindset coaches van verschillende leeftijden. De jongste is 16 en de oudste is 47. Ook hebben al onze coaches een andere specialiteit. Bol.com, Webdesign, Dropshipping, Vastgoed, Mindset, Crypto, Amazon FBA, SMMA, SEO, SEA, Mindset, Cursussen maken, Affiliate Marketing en nog veel meer. 

Stuur maar een mailtje met jouw wensen en op welk gebied je een coaching nodig hebt.  

Whatsapp Coaching

Een whatsapp coaching duurt een week. In die week kan je alles vragen (via WhatsApp, dus niet bellen) wat je wilt weten.

Coaching Call

Een coaching call duurt zolang als jij wilt. Het kan over alles gaan. Wel moet je dit van te voren even melden aangezien we de goede coach moeten kiezen.

Coaching Lunch

Een coaching lunch is iets bijzonders wat we niet vaak doen. Je mag zelf kiezen met wie je wilt lunchen. Hier krijg je dus de mogelijkheid om echt te netwerken met en al je vragen te stellen.

Win elke week een coaching call

Elke week geven wij een gratis coaching call weg. Stuur ons waarom je de call wilt winnen en waarover. Je kunt het via het onderstaande contactformulier sturen of een DM via Instagram. De winnaar sturen wij een DM of een mailtje.