...

Geld verdienen doormiddel van apps downloaden

In je vrijetijd zal je vast weleens gamen. Veel mensen weten niet dat ze hiermee ook geld kunnen verdienen. Wij krijgen hier veel vragen over, vandaag gaan we dit uitgebreid bespreken. Dit is het eerste artikel van onze blogserie genaamd Makkelijk Geldverdienen #1

Zelf heb ik deze methode ook een tijdje gebruik om geld mee te verdienen. Je zal er niet rijk mee worden, maar genoeg geld verdienen om hele leuke dingen mee te doen!

Deze blog post gaat over een app die jou gaat helpen om wat extra geld te verdienen. Het is gratis en wereldwijd beschikbaar. 

De app kan je op twee manieren downloaden, via de App Store en de Google Play Store. De app is goed beoordeeld en is al meer dan 110 000 keer gedownload. De app waar we het over hebben heet Feature Points 

Hoe werkt het?

Als eerste moet je de app downloaden en een account aanmaken. Wat je vervolgens doet is simpelweg apps downloaden en ze testen. Het testen van een app duurt meestal een minuut. Na het testen van een app krijg je punten en punten staan voor een bepaald geldbedrag. 

Je kan worden uitbetaald met PayPal, Google Play Store, Amazon, Forever 21, Best Buy en nog veel meer. Je kan dus in ‘echt geld’ worden uitbetaald of doormiddel van een cadeaubon. Twee voorbeelden van apps die erop staan om te testen zijn Spotify en Clash of Clans. 

De update van je punten is elke twee dagen. Ook kan je punten verdienen als je de app met je familie en vrienden deelt. Zodra jij de app met je familie en vrienden deelt krijg jij 50% van de punten die zei krijgen. Het is niet zo dat zij minder krijgen. Het is bedacht door de app ontwikkelaars om meer mensen te krijgen. 

We hopen dat je iets aan dit artikel hebt gehad. Het lijkt ons heel leuk als je nog een paar blogs leest. Volg ons ook even op Instagram @ditleerjenietopschool en op YouTube. 

makkelijk geldverdienen apps

Andere Blogs in de categorie Makkelijk Geldverdienen:

Spare5 App, Makkelijk Geldverdienen #2